Conceptum Toolbar

Funktionalitet förvandlad till personlig design

Conceptum Toolbar är ett modulsystem för skrivbordet med närmast obegränsade möjligheter. Ett flexibelt koncept som inte bara minskar behovet av bordsyta, utan ger också en mer anpassad funktion och bättre ergonomi. Grunden i Conceptum är en stadig toolbarskena för bordsskärms-, vägg- eller stolpmontage som kompletteras med ett stort urval av tillbehör. Tillbehör som bjuder på friheten att skapa en personligt designad arbetsplats.

Conceptum Toolbar finns i färgerna svart, vit och silver. 

TOOLBAR FRISTÅENDE PROFIL

En fristående och stadig toolbar-skena för stolpmontage, vilket kan både utökas och minskas efter behov. Även lämplig för montage av flera monitorer. 

TOOLBAR FÖR BORDSKÄRM

Toolbar-skena för både utanpåliggande och integrerat montage i bordsskärmar. Montagelist med frontpanel för enkelt montage med dolda skruvar. 

DETALJERNA SOM GÖR HELHETEN

En skena gör ingen skillnad. Det är tillbehören som gör. Med Conceptum Toolbars stora urval av tillbehör finns oändliga möjligheter att välja detaljer som skapar en personligt designad arbetsplats. Både funktionellt och estetiskt. Välj mellan allt från monitorarmar och smart belysning till stilrena hyllor, pennkoppar eller laptophållare. Tillbehör som skapar en genomtänkt och optimerad arbetsyta in i minsta detalj. Precis som du vill ha den.