CUSTOMER SUPPORT TILL KONDATOR

Vill du jobba i ett innovativt och snabbväxande internationellt företag med ett gäng trevliga, vassa kollegor? Trivs du allra bäst i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och där man har roligt på jobbet? Är du mångsidig, gillar att förbättra och van att jobba genom flera kanaler? Ja, då är det här definitivt en möjlighet för dig!

Kondator är ett svenskt designföretag inom kontorstillbehör med kunder över hela världen. Vi vet att det är de små detaljerna på arbetsplatsen som gör hela skillnaden. På den plats där vi faktiskt tillbringar den största delen av vår vakna tid. Därför är det viktigt med tillbehör som fungerar för både kroppen och ögat. Vi på Kondator skapar produkter med stor känsla för detaljer och drivs av att hitta enkla, vackra lösningar på komplexa utmaningar. Ofta i spännande och innovativa samarbeten med välkända designers och formgivare.

Om rollen

Du kommer till ett välmående, säljdrivet företag i tillväxt med ambition att växa ytterligare. I rollen som Customer Support kommer du vara del i ett sammansvetsat team som arbetar med att ge service och support till våra kunder, både i Sverige och internationellt. Vi är kända hos våra kunder att leverera snabba svar med stort engagemang. Du kommer ha många olika kontaktytor, både externt och internt samt ha hand om många olika ärenden parallellt och därför är det viktigt att du gillar att arbeta strukturerat.

Du kommer till exempel att:

  • Ge vägledning och service till våra kunder om våra produkter via mail och telefon
  • Säkerställa orderläggning från kunder från order till leverans
  • Aktivt föreslå förslag på produkter och lösningar till våra kunder
  • Svara på offertförfrågningar

Vi söker dig som:

  • Är intresserad av service eller försäljning till företag
  • Tycker det är roligt och är duktig på att hjälpa kunder att fatta kloka beslut
  • Sätter dig snabbt in i nya utmaningar och har inställningen att vända problem till möjligheter
  • Älskar att få saker gjorda och få kunden nöjd

Mer om dig:

Vi tror att du trivs med nya utmaningar, är självgående, lösningsorienterad och gillar att jobba i ett högt tempo. Du är engagerad, strukturerad och gillar vara att spindel i nätet och hjälpa andra. Vi tror också att du är en är positiv person som gärna bjuder på dig själv och gillar att vara del i ett team. Vi tror att för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas hos oss.

Hos oss kan du räkna med trevliga kollegor och en prestigelös stämning i ett företag som präglas av en stark framåtanda. På Kondator strävar vi också efter att ha ett team med mix av olika människor, eftersom vi vet att en mångfald av ålder, kön, erfarenhet och olika bakgrunder gynnar vår innovationskraft, stärker företaget och skapar en roligare miljö att jobba i.

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi finns i Tyresö i egna lokaler med kontor och lager.

Ansök med CV och några rader om varför du tror du passar in hos oss här.

För mer information om tjänsten, kontakta Customer Support & Sales Manager Sofie Tingvall på sofie.tingvall@kondator.se.

Se också www.kondator.se för mer information om företaget och våra produkter.