Export Sales Manager till Kondator

Vill du jobba i ett innovativ och snabbväxande internationellt företag med ett gäng trevliga, vassa kollegor? Trivs du allra bäst i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och där man har roligt på jobbet? Är du en relationsbyggare som drivs av att göra affärer och är van att jobba genom flera kanaler? Ja, då är det här definitivt en möjlighet för dig!

Kondator är ett svenskt designföretag inom kontorstillbehör med kunder över hela världen. Vi vet att det är de små detaljerna på arbetsplatsen som gör hela skillnaden. På den plats där vi faktiskt tillbringar den största delen av vår vakna tid. Därför är det viktigt med tillbehör som fungerar för både kroppen och ögat. Vi på Kondator skapar produkter med stor känsla för detaljer och drivs av att hitta enkla, vackra lösningar på komplexa utmaningar. Ofta i spännande och innovativa samarbeten med välkända designers och formgivare.

 

Om tjänsten

Du kommer till ett välmående, säljdrivet företag i tillväxt med ambition att växa ytterligare. I rollen som Export Sales Manager kommer du ansvara för att driva och utveckla försäljningen av våra innovativa kontorslösningar på utvalda marknader i Europa. I rollen rapporterar du direkt till VD.

En viktig uppgift är att rekrytera och etablera nya partnersamarbeten och avtal med stort fokus på den internationella marknaden. Kondator säljer sina produkter via säljkanaler som agenter, distributörer och producenter i andra länder och du kommer att medverka i att analysera marknaden och därmed attrahera, etablera och utveckla de kontakterna.

Baserat på analysen av respektive marknad förväntas du medverka i att bygga marknadsplanen samt ansvara för att den verkställs i samarbete med övriga medarbetare inom företaget.

 

Om dig

Vi söker dig som tror på och agerar med ett inspirerande ledarskap där starkt team- och resultatfokus är fundamentalt. Du har en mycket god förmåga att på ett motiverande och innovativt sätt leda ett team och därmed skapa affärer. Vidare är du en person som har lätt för att övertyga andra i kombination med att du besitter affärsmannamässiga egenskaper och har ett tydligt resultatfokus. Vi tror också att du är en är positiv person som gärna bjuder på dig själv och att du med stor uthållighet i ditt arbete ser långsiktigt på affärer och kundrelationer.

För att lyckas i rollen krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och pratar du även tyska eller polska så är det meriterande. Vi tror att du har högskoleutbildning eller motsvarande samt att du har ett designintresse som gör att du är intresserad av och nyfiken på branschens ständiga utveckling.

Hos oss kan du räkna med trevliga kollegor och en prestigelös stämning i ett företag som präglas av en stark framåtanda. På Kondator strävar vi också efter att ha ett team med mix av olika människor, eftersom vi vet att en mångfald av ålder, kön, erfarenhet och olika bakgrunder gynnar vår innovationskraft, stärker företaget och skapar en roligare miljö att jobba i.

 

Nästa steg

I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag genom att maila till hans@tioton.com.