Anslut med Powerdot. Överallt.

Din tillvaro – en konstant jakt på eluttag och laddning. Du rör dig mellan rum och miljöer med ständigt dalande batterier. Sträcker dig efter avlägsna eluttag, hänger över mötesbordet och soffkanter eller sitter på golvet med datorn i knäet. Känner du igen dig? Lösningen kan monteras närmre än du tror.

Med Powerdot har du tillgång till el, data och media på ett snyggt och enkelt sätt överallt. När du behöver den, där du behöver den. Powerdot knyter ihop rummet med stilren laddning på väntade – och oväntade – ställen. Möjligheterna är oändliga. Du bestämmer var och hur du vill vara ansluten. 

Laddning på en armlängds avstånd – var du än befinner dig

Laddning ska handla om dig och dina behov. Laddning ska vara enkelt, flexibelt och matcha omgivningen. Med det i baktanken tog vi fram Powerdot – en elegant liten cirkel av el som kan monteras nästan var som helst.

Kontor, lounge, coworking-space eller hemmajobb? Den nya tidens arbetsplats är mer flexibel än någonsin. Powerdot följer trenden genom att fungera i alla slags miljöer. Den inte bara förenklar, utan förhöjer vilken miljö som helst. Upplev laddning på ett nytt, friare sätt.

En långsiktig lösning – utbytbar och framtidssäkrad

Hur jobbar du om två år? Vi vet att det är svårt att förutspå, och anpassar våra produkter därefter. I en tid då kontorssituationen och arbetsplatsen är lika föränderlig som teknikstandarden blir Powerdot en smidig och trygg lösning även på sikt.

USB-A idag, USB-C imorgon? Inga problem, Powerdot blir aldrig inaktuell då den snabbt och enkelt går att byta ut allteftersom tekniken uppdateras. Ingen elektriker behövs heller, skruva helt enkelt bort den gamla Powerdoten och ersätt den med en ny uppdaterad version. 

Laddning som möjliggör din design

Roséguld eller matt svart? På coworking-bord, under soffan eller bredvid kaffeautomaten? Låt din design flöda oavbrutet. Powerdot kommer i 52 olika varianter – en färg, finish, storlek och funktion för varje stil och behov. Powerdot finns självklart också i flera länders elstandard. För ett diskret och sobert intryck många varianter dessutom höj- och nedsänkbar i tre olika nivåer. Med Powerdot kan du skräddarsy din montering ner i minsta detalj – utan att vare sig kompromissa med funktion eller design. Glöm trista standardlösningar och låt Powerdot bli pricken över i:et.

Varför Powerdot?

Närhet

Ladda där du är – Powerdot är aldrig långt borta.

Flexibiltet

Kan installeras nästan överallt – på skrivbordet, under soffan eller varför inte på hemmakontoret?

Frihet

El, data och media –med Powerdot kan du själva välja vad du vill ha tillgång till

Integration

Snygg, stram och stilren design, utformad att matcha just din inredning.

Mångfald

52 olika varianter – en Powerdot för varje behov.

Enkelhet

Lätt att installera själv, ingen elektriker behövs.

Skalbarhet

Utbytbar och framtidssäkrad.

Internationell

Finns i flera länders elstandard.

Powerdot Konferens

För mötes- och konferensrum erbjuder vi också färdiga paket för både små och stora möten. Öppna locket för att få tillgång till ström, data, HDMI, USB-A laddare och USB-C anslutningar. Det är upp till dig vad du behöver. Enkelt för dig och enkelt för mötesdeltagarna.

Välj mellan paket om två eller fem Powerdots. Under bordet finns även en skräddarsydd tygpåse som snyggt och praktiskt samlar upp och gömmer alla sladdar.

FAQ

Vissa modeller kan justeras i 3 nivåer, varför?

För att kunna använda ett dekorlock (tillbehör) behöver man sänka ner enheten . Det är också ett sätt att dölja kontakterna på ett elegant vis.

Vad är skillnaden mellan USB port och USB laddare?

En "port" fungerar som en förlängning där en extern laddare, portreplikator eller annan enhet sitter i andra änden. En "laddare" är endast ett ladduttag utan möjlighet till annan kommunikation. 

Vad kan laddas i USB-A uttagen?

Mobiler, tablets, kameror och andra tillbehör  som inte kräver mer än cirka 24 watt effekt (2,0 A). för laddning. 

För vilka länders standard finns Powerdot?

Delar av sortimentet finns även  med anslutning för fransk, engelsk, dansk eller schweiziskt uttag. Se www.kondator.se för aktuella modeller.

Kan jag ladda 2 enheter samtidigt?

Ja, men laddnings-effekten fördelas på båda uttagen. 

Kan jag ladda min dator med USB-C?

En dator kan vanligtvis inte laddas med de inbyggda laddarna som finns i Powerdot eftersom det krävs högre effekt än vad som kan byggas in i en så liten produkt utan att värmeutvecklingen blir för stor. För laddning av dator erbjuder vi separata USB-C laddare som kopplas till valfri USB-C port.

Jag har ett förberett hål i bordet eller brunn men inget behov av en Powerdot just nu,.

Vi erbjuder insatser som även fungerar som en kabelgenomföring om man önskar. Se sortiment på www.kondator.se

Finns Powerdot med GST18 anslutning?

Ja, i vårt standardsortiment erbjuder vi Powerdot 79 mm med GST18-anslutning. För övriga modeller, kontakta oss.

Hitta ditt försäljningsställe


Klicka här för att skicka ett mail till oss, vi återkommer så snart som möjligt med info om närmaste återförsäljare.

Jag är redan kund


Klicka här för att logga in i webshopen eller skicka ett mail till order@kondator.se
Intresserad av att bli återförsäljare? Fyll i en ansökan på www.kondator.se

Kondator Sweden

+46 8 556 595 00
info@kondator.se